RAAC Select

Skrbno izbrana vozila

Stranke, ki rabljena vozila kupijo v poslovalnicah podjetja RAAC avtomobili, nimajo nobenih težav, saj so avtomobili temeljito pregledani, da zadostijo potrebam RAAC select-a.

Kaj je RAAC select?

Iz izkušenj vemo, kako so (oz. niso) v resnici pregledana vozila, ki jih lahko kupite v raznih poslovalnicah drugod. A naše vodilo je, da je kakovostna storitev in pozitivna nakupna izkušnja najboljša reklama. Je temelj našega obstoja. Zato jo jemljemo zelo resno.

RAAC select je jamstvo v 7 točkah, za katerimi trdno in brezkompromisno stojimo.

RAAC select je jamstvo v 7 točkah, za katerimi trdno in brezkompromisno stojimo.

Skrbno izbrana vozila vseh znamk

Vozila, ki jih ponujamo, prihajajo od preverjenih partnerjev po Evropi in ustrezajo vsem kriterijem programa RAAC select.

Vozilo ima vključeno 1-letno jamstvo

Vsa vozila v programu RAAC select imajo v ceni že vključeno enoletno jamstvo rabljenega vozila. Le-tega je možno uveljavljati na pooblaščenem servisu znamke izbranega vozila, veljavnost pa je brez omejitve kilometrov.

Vozilo ima možnost podaljšanja jamstva na 2 leti

Ker verjamemo v brezhibnost vozil, ki jih ponujamo, je za čisto vsak avtomobil možno doplačilo za dodatno eno leto jamstva. Tako lahko ima vozilo vključeno 2-letno jamstvo brez omejitve kilometrov.

Vozilo je pregledano po 210 točkah v servisni delavnici

Vsa vozila, preden gredo v prodajo, gredo v našo servisno delavnico, kjer se opravi natančen pregled avtomobila po 210 točkah. Na podlagi tega lahko stranki ponudimo in jamčimo nakup brezhibnega rabljenega vozila.

Vozilo ima servisno zgodovino

Vsa vozila iz našega asortimana imajo znano servisno zgodovino. To pomeni, da je bilo vaše potencialno novo – rabljeno vozilo redno servisirano po predpisih proizvajalca, za kar obstajajo vsa ustrezna potrdila.

Vozilo ima preverjene kilometre

Vsa vozila imajo iz zgoraj zapisanega dejstva 100 % znano servisno zgodovino. Na podlagi tega lahko jamčimo za resničnost navedenih podatkov o kilometrini avtomobila.

Vozilo je redno servisirano in ima več kot 5 000 km ali vsaj 4 mesece do naslednjega servisa

Če je pri avtomobilih iz tega programa (po pregledu 210 kontrolnih točk) ugotovljeno, da vozilo potrebuje redni servis v naslednjih 5 000 km ali manj (oz. 4 mesece ali manj), se podjetje RAAC avtomobili d.o.o. zaveže, da opravi potreben servis na lastne stroške. Stranka ob nakupu vozila tako nima dodatnih stroškov servisa.

Ste že našli svojega?

Če ste začutili, da je pravi čas za nakup novega – rabljenega jeklenega konjička – izkoristite priložnost in še danes pridobite bon v vrednosti: